DKBYG.dk bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere...  

Cookie- og privatlivspolitik

 

Oversigt:

1. Ejeroplysninger
2. Hvad er Cookies?
3. Sådan sletter eller blokerer du for cookies
4. Formål med cookies på vores website
5. Google Analytics
6. Brug af personoplysninger

1. Ejeroplysninger

DK•BYG A/S
Engholmvej 5, dør 6.
3100 Hornbæk
Telefon: 7020 3045
Email: dkbyg@dkbyg.dk

2. Hvad er cookies?
En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer el. tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

3. Sådan sletter eller blokerer du for cookies
http://minecookies.org/cookiehandtering

4. Formål med cookies på vores website:

  • Teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine indstillinger.
  • Trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger vores site.

Sitet anvender cookies fra en følgende tredjeparter, der har adgang til de pågældende cookies:

5. Google Analytics
Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet.

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

6. Brug af personoplysninger
Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer og e-mail.

Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med.

Kontakt vedr. personoplysninger
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos DK•BYG A/S, skal du rette henvendelse på dkbyg@dkbyg.dk eller telefon 7020 3045. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for “sidst opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

  Skjul oversigt
Birkevej 6
3100 Hornbæk
Tlf. 7020 3045 - Fax


DK•BYG A/S har eksisteret siden 1991 og blev stiftet af undertegnede.

Undertegnede er projektchef og administrerende direktør i DK•BYG A/S.

DK•BYG A/S er et professionelt og velfunderet ingeniør- og entreprenørfirma, som har specialiseret sig i gennemførelsen af både større og mindre byggeopgaver i hoved- og totalentreprise samt udførelse af bygherrerådgivning samt projekterings- og byggeledelse.

Det er firmaets politik, i kraft af dygtige og dedikerede medarbejdere at fremkomme med konkurrencedygtige tilbud på alle former for bygge- og anlægsopgaver.

Det er ligeledes firmaets ønske og politik at have flergangsbygherrer, hvilket afspejles i vores kundeportefølje, som siden opstarten primært har været:

  • Coop A/S samt de selvstændige Brugsforeninger. Vi har siden 1991 gennemført mere end 650 byggesager for Coop A/S samt for de selvstændige Brugsforeninger.
  • Irma A/S. Vi har siden 1994 gennemført mere end 85 byggesager for Irma A/S.
  • Post Danmark. Vi har siden 1996 gennemført mere end 95 byggesager for Post Danmark i totalentreprise.
  • Radiometer Medical A/S. Vi har siden 1993 gennemført mere end 22 byggesager for Radiometer Medical A/S.

Vi sætter en ære i, både som total- og hovedentreprenør og som bygherrerådgiver at være en positiv medspiller i såvel projekterings- som byggefasen, for derved at sikre et så optimalt forløb for alle parter samt for slutbruger, som overhovedet muligt.

Vi har et bredt kendskab til implementering af inventar i byggefasen og er særdeles vant til at arbejde efter stramme tidsplaner.

DK•BYG A/S anvender underentreprenører til alle bygningsmæssige arbejder. DK•BYG A/S forestår selv al projekterings- og byggeledelse.

Vi håber, at De på baggrund af ovennævnte, kan danne Dem et indtryk af DK•BYG A/S.

Eventuelle uddybende spørgsmål bedes venligst rettet til undertegnede.

 

Lars Holst Jensen
DK•BYG A/S

 

Støttelogo fra Kræftens Bekæmpelse
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.